Basic Body / Mind, Body & Soul

Basic Body

Rugmassage

Spanningen in je rug, dan is deze ontspannende uitgebreide massage van nek, rug, schouders, armen en handen de ideale oplossing.

30min

30€

Stevige achterkantmassage van rug, onder- en bovenbenen

Deze massage geeft een totale ontspanning aan de volledige achterzijde van het lichaam.  Nadien ben je helemaal herboren……

45 min.

34,50€

Body Scrub

Lichaamspeeling: keuze uit een sterke of zachte peeling, verwijdert dode huidcellen.

44min

33€

Rug massage en voet massage

We starten eerst met een rustige voetmassage om volledig te ontspannen door de reflexpuntjes, om dan af te sluiten met de uitgebreide massage van nek, rug, schouders, armen en handen

40min

32€

 Hot Stone Massage op de volledige achterzijde van het lichaam

Deze massage met warme basaltstenen werkt heerlijk ontspannend. De warmte dringt diep door in spieren en botten. Hierdoor lossen vermoeidheid en spanningen op. Ideaal bij rugpijn, gewichtpijn… werkt ook ontgiftend en helend. We starten eerst de massage met warme olie en zachte handgrepen.

Gevolgd door de basaltstenen voor een diepe ontspanning.

45min

42€

Mind, Body & Soul

Deze massage’s brengen lichaam en geest in harmonie.

Hebben een diepe werking op je psyche waardoor je van alle spanning bevrijd wordt.

Helemaal terug in voeling met je lichaam!!!!

Aroma Body Massage

Bij een aroma massage gebruikt men een basis olie waarvan 100 % natuur zuiver etherische oliën worden toegevoegd. De samenstelling wordt gekozen aan de hand van de verschillende geur combinaties. Een aroma massage heeft een diepere werking dan een gewone massage omdat ze ook op de psyche doorwerkt. De aroma’s spelen een centrale rol. Je ziet, hoort, ruikt en voelt en denkt weer helderder.

1u

60€

Body Chakra Hotstone massage

Een weldadige massage en drukpuntbehandeling met warme basaltstenen. De warmte heeft een ontspannend en beschermend effect en de intense massage zorgt voor een perfecte balans tussen lichaam en geest.

1u

67€

Body Edelsteen massage

Chakra Stone Touch op het lichaam; brengt lichaam en geest in evenwicht. Rustgevende massage van decolleté en hoofdhuid.  Als afsluiter een uitgebreide relax massage van de volledige achterzijde van het lichaam. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van edelsteen rollers; geeft een diepe ontspanning op je spieren en brengt lichaam en geest in harmonie.

1u

62€