Bij deze rituelen staat “Beleving” centraal. Ik werk bij de me-time rituelen vanuit mijn jarenlange ervaring met extra nadruk op geur, ontspanning, energie, adem, passie enz. om zo tot een totale belevenis te werken. Tijdens deze rituelen gaan we naar een totale beleving van lichaam en geest.

Onderstaande single rituelen werken puur op relaxatie, zijn ideaal bij stress en voor als je te veel in je hoofd zit.

———-

Ik werk bij deze rituelen met de steen rozenkwarts.

De steen van liefde! (De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven.

Rozenkwarts heeft een milde zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s.

Ook wordt er aandacht besteed aan subtiele geuren die zorgen voor een extra ontspannen moment.

“Me Time” rituelen

Crystal zen ritueel

Aroma verwelkoming, uitgebreide rugmassage van nek, schouders, armen en handen. Hoofdhuidmassage. Crystal Touch. Belevingsgelaatsverzorging met een uitgebreide massage van decolleté, schouders, hals en gelaat.

Duur 1h.30 € 97

Breath ritueel

Aroma verwelkoming, ademmoment. Crystal ritueel.

Gelaatsverzorging met pure beleving, geuren, warmte, massage en rust.

Uitgebreide relaxmassage van decolleté, schouders, hals en gelaat.

Kom helemaal uit je hoofd met dit ritueel. Laat even alle rush achter je en kom helemaal tot rust.

Duur 1h.30 € 84.00

Privé yoga & Massage Ritueel

Zin in een rust momentje voor jezelf? Gewoon even niks?

Dan is dit fijne ritueel een aanrader.

Graag start ik met een les Do-In Yoga (1h.)  waar ik door de 5 elementen heen ga om je lichaam zo helemaal in balans te brengen. Do-In Yoga is een fijne Oosterse bewegingsvorm, en staat voor de weg naar binnen. We maken een mooie reis naar ons diepe zelf. Waardoor we met de gedane oefeningen ons lichaam versterken en een controle geven over onze emoties en gedachtewereld. Daardoor geven we een betere stroming aan onze Qi (levensenergie) doorheen ons lichaam. Het zelf helend vermogen wordt geactiveerd.

Do-In Yoga les bestaat uit:

*Voeling met je lichaam-Contact adem (gronding)

*Een zachte flow van yoga oefeningen

*Meridiaantrekkingen, energieoefeningen, adem enz..

*Eindontspanning

Gevolgd door een relax massage op de achterzijde van het lichaam;  waar ik nog extra aandacht geef aan de meridianen die we gestrekt hebben tijdens de les, zo kan de energie nog meer stromen doorheen je lichaam. Op de achterzijde van het lichaam stromen al onze yang meridianen.

Alle meridianen zijn als een netwerk met elkaar verbonden. Een storing in een meridiaan of het gebied van die meridiaan, geeft een verstoring die op het hele lichaam, de geest en de ziel van invloed is.

Duur 2h. € 101

Wellbeïng rituelen

Deze rituelen zijn ontstaan vanuit Holistische visie.

Wat wil zeggen dat deze rituelen een diepgaande werking hebben op lichaam en geest.

We leven allemaal in een bijzondere drukke wereld, maar nemen helaas veel te weinig tijd om eens te voelen en eens stil te staan hoe wij ons effectief voelen.

Deze rituelen brengen terug balans, energie en geven je een boost.

Reden te meer om eens even tijd voor jezelf te nemen.

Deze rituelen zijn privé.
 Waardoor u extra tot rust komt.

5 Elements Yoga & Floating ritueel

Dit ritueel brengt je helemaal naar de stilte in jezelf. 

*We starten samen met een sessie yoga van 50min. inclusief een rust- en ademmoment.

Do-In yoga is een zachte vorm van yoga die nauw aansluit bij de meridianenleer.

Do-In Yoga is een Japanse yogavariant
Bij Do-In Yoga staat het “weer thuiskomen in je lijf” centraal, waarbij er wordt gewerkt aan het herstellen en opbouwen van je zelfhelend en regulerend vermogen. De oefeningen verbeteren de energiedoorstroming. Door je lichaam zacht te laten bewegen, strekken enz… werken we in op de energiebanen in het lichaam.

* Relax beleving: samen in de duo cabine genieten jullie van een voedende pakking op de rug en een uitgebreide rugmassage van schouders, nek, armen en handen.

*Floating- moment in het zwembad.

Dit zorgt voor een enorm rust gevoel. Tijdens het floaten in een zwembad, word je als het ware afgesloten van alle indrukken. Je sluit je ogen, waardoor je niets meer ziet. Je oren bevinden zich onder water, waardoor je vrijwel niets meer hoort. Je bent één met je lichaam en één met je gedachten.

Veel mensen vinden mediteren lastig, daarom is floating een mooie oplossing om je gedachten helemaal tot rust te brengen. Bij floaten komen je zintuigen helemaal tot rust.

Duur 3h (enkel in duo)
Prijs per duo € 195.00

Color ritueel

Kom helemaal in balans. Voel je relax en ontspannen, geniet van de werking van kleuren!

 

Jullie vertoeven eerst 45 minuten in de kleurensauna.

 

Werking: De kleurensauna geeft een bijzonder werking.

Het klinkt misschien vreemd, maar kleuren kunnen een grote rol spelen in hoe we ons lichamelijk en mentaal voelen. Ze zijn van grote invloed op ons leven zonder dat we dit vaak door hebben. Kleuren zijn overal. In de natuur vertellen kleuren wat je wel en niet kunt eten. In de mode druk je jezelf uit met de kleur van je outfit.

Door je bewust te worden van de invloed van kleur op ons leven, kun je daar je voordeel uit halen.

Nadien start de behandeling, die om en om plaats vindt. Ondertussen kunnen jullie wachten aan het zwembad; nog een rustig zwemmomentje of in de stilte ruimte boven.

Behandel ritueel

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de helende energie van kleuren om het lichaam, de geest en de ziel in balans te brengen.

U maakt voor de behandeling een kleurkeuze waar een specifieke geurcombinatie bij hoort.

Ritueel start met een chakra healing met edelsteentjes. Tijdens inwerktijd een voet, hand en hoofdhuidmassage. Touch massage op de achterzijde, gevolgd door een uitgebreide massage van rug, nek, schouders, handen en armen.

Prijs per duo  Duur  ±  2h.30 € 190
IMG_9324

Zen Oase Ritueel

Ritueel om je helemaal terug op te laden.

* Je vertoeft eerst beiden 25 minuten in de infraroodcabine om te ontspannen.

Werking: de doorbloeding verbetert, dit is goed voor uw huid. Afvalstoffen kunnen beter worden afgevoerd, goede werking voor spieren en gewrichtspijn. Snellere en efficiënte opbouw van lichaamscellen.

(Achteraf kunnen jullie nagenieten in de zen ruimte met een tasje thee)

Nadien krijgen jullie om en om de fijne belevingsgelaatsverzorging, of een uitgebreide rugmassage + voeten.

Aan jullie de keuze.

Puur genieten!

Duur 2h
Prijs per duo € 152.00
Single prijs € 92.00
09713925-0327-4B95-8387-2558E1141239

Oriëntal Spheres Ritueel

De combinatie van het stoombad en de lichaamsverzorging heeft een mooie detox werking op de huid. Het geeft een diepe en intense reiniging, waardoor afvalstoffen verwijderd worden. Je voelt je bloedsomloop goed stromen.
Waan je even in Marrakesh.

Lichaamsverzorging: start met een lichaamspeeling. Keuze uit dry brush of een peeling crème. Dit stimuleert de doorbloeding, waardoor afvalstoffen verwijderd worden.
De huid wordt zacht en soepel. Gevolgd door een uitgebreide rugmassage van schouders, nek, armen en handen. (De behandeling vindt plaats om en om, jullie kunnen terwijl nagenieten in de zenruimte met een Oosters tasje thee)
+ Gebruik van het stoombad (30minuten) met eucalyptus dat goed is voor de luchtwegen en werkt tegen verkoudheden. Het stoombad geeft een reinigende werking op je lichaam, zowel goed voor je poriën als voor je luchtwegen.

Duur 2h
Prijs per duo € 152.00
Single prijs € 92.00