Bij deze rituelen staat “Beleving” centraal. Ik werk vanuit mijn jarenlange ervaring met extra nadruk op geur, ontspanning, energie, adem, passie enz. om zo tot een totale belevenis te werken. Tijdens deze rituelen gaan we naar een totale beleving van lichaam en geest.

“Go out of your head and feel”.

“Me Time” rituelen

Onderstaande rituelen werken puur op relaxatie, zijn ideaal bij stress en voor als je te veel in je hoofd zit. Ik werk bij deze rituelen met de steen rozenkwarts. De steen van liefde! (De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven.

Rozenkwarts heeft een milde zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s.

Ook wordt er aandacht besteed aan subtiele geuren die zorgen voor een extra ontspannen moment.

photo-1521133573892-e44906baee46
  • Crystal zen ritueel

Aroma verwelkoming, uitgebreide rugmassage van nek, schouders, armen en handen. Hoofdhuidmassage. Crystal Touch. Belevingsgelaatsverzorging met een uitgebreide massage van decolleté, schouders, hals en gelaat.

Duur 1h.30 € 97.00
c53da473-93fb-413a-b747-ed1a60fba23e
  • Breath ritueel

Aroma verwelkoming, ademmoment. Crystal ritueel.

Gelaatsverzorging met pure beleving, geuren, warmte, massage en rust.

Uitgebreide relaxmassage van decolleté, schouders, hals en gelaat.

Kom helemaal uit je hoofd met dit ritueel. Laat even alle rush achter je en kom helemaal tot rust.

Duur 1h.30 € 82.00

“Special” Duo & Single rituelen

  • Dead Sea floating – Yoga ritueel

Dit ritueel brengt je helemaal naar de stilte in jezelf, samen met de deugddoende werking van de dode zee. Geniet van een mooie Dode zee experience

*We starten samen met een sessie yoga van 50min. inclusief een rust- en ademmoment.

Do-In yoga is een zachte vorm van yoga die nauw aansluit bij de meridianenleer.

Do-In Yoga is een Japanse yogavariant
Bij Do-In Yoga staat het “weer thuiskomen in je lijf” centraal, waarbij er wordt gewerkt aan het herstellen en opbouwen van je zelfhelend en regulerend vermogen. De oefeningen verbeteren de energiedoorstroming. Door je lichaam zacht te laten bewegen, strekken enz… werken we in op de energiebanen in het lichaam.

* Dead Sea beleving: samen in de duo cabine genieten jullie van een modderpakking op de rug en een uitgebreide rugmassage van schouders, nek, armen en handen.

*Floating- moment in het zwembad.

Dit zorgt voor een enorm rust gevoel. Tijdens het floaten in een zwembad, word je als het ware afgesloten van alle indrukken. Je sluit je ogen, waardoor je niets meer ziet. Je oren bevinden zich onder water, waardoor je vrijwel niets meer hoort. Je bent één met je lichaam en één met je gedachten.

Veel mensen vinden mediteren lastig, daarom is floating een mooie oplossing om je gedachten helemaal tot rust te brengen. Bij floaten komen je zintuigen helemaal tot rust.

Duur 3h
Prijs per duo € 190.00
Single prijs € 95.00
  • Chakra – Mindfulness ritueel

Dit is een écht ritueel om helemaal te ontspannen. Je gaat minder piekeren, goed bij somberheid en angstgevoelens, je hebt meer energie. Goed voor als je slecht slaapt.

*Aroma verwelkoming. (Jullie liggen samen in 1 cabine.)

*Start met een chakra ritueel. Kies voor warme stenen zo kan je lichaam langzaam tot ontspanning komen.

*Keuze uit voet- of hoofdhuidmassage.

*Gevolgd door de mindfulness bodyscan meditatie: maakt je meer bewust van hoe het daadwerkelijk met je gaat en wat er in je lichaam omgaat.

Vaak lijkt het daarom of in eerste instantie de spanning toeneemt. Dit is niet zo, maar dit komt omdat je meer bewust bent van de spanning in je lichaam.

Duur 1h.30
Prijs per duo € 150.00
Single prijs € 90.00
IMG_9324
  • Body & Skin Fitness Ritueel

Ritueel om je helemaal terug op te laden.

* Je vertoeft eerst beiden 25 minuten in de infraroodcabine om te ontspannen.

Werking: de doorbloeding verbetert, dit is goed voor uw huid. Afvalstoffen kunnen beter worden afgevoerd, goede werking voor spieren en gewrichtspijn. Snellere en efficiënte opbouw van lichaamscellen.

(Achteraf kunnen jullie nagenieten in de zen ruimte met een tasje thee en krijgen jullie om en om de fijne AHAVA-belevingsgelaatsverzorging).

* Mineral Zone By AHAVA: instant gelaatsverzorging van 45 minuten.

Skin Fitness Facial

Verkwikkende behandeling aangepast aan de huid met nadruk op anti -age en hydratatie.

Duur 1h.30
Prijs per duo € 150.00
Single prijs € 90.00