Bernard Cassière Gelaatsbehandelingen

Intensieve Instituut behandelingen

Unieke, professionele verzorgingen die eventuele problemen van de huid intensief aanpakken, met een zichtbaar resultaat.

Behandeling met bosbessen voor de gevoelige huid

Deze behandeling met bosbessen richt zich tot de fijne en gevoelige huid en de huid met tendens tot droge huid. Ze kalmeert en vermindert onmiddellijk de roodheid en irritaties en voedt uw huid. “Cocooning” texturen en actieve werkstoffen met bewezen doeltreffendheid om de gevoelige huiden in de watten te leggen… Het aligaat masker met bosbessen en vitamine C voorkomt tekenen van gevoeligheid (couperose, roodheden..) Deze professionele behandeling is een uitstekende bescherming tegen vrije radicalen en geeft een fris gevoel. Ze is soepel, voelt fluweelzacht en comfortabel aan.

1u30

78€

Basic Gelaatsverzorging met Crème masker

Basis Gelaatsverzorging aangepast aan de behoefte van de huid. Er wordt gekeken wat de huid op dat moment nodig heeft en de behandeling wordt volledig aangepast.

1u30

1u15

74€

67€

Flash GelaatsVerzorgingen

Behandeling met mandarijn

Energizing Detox Gelaatsverzorging geeft u binnen de kortste keren een stralende frisse teint. Door de frisse ingrediënten zoals mandarijn en bloedappelsien, geeft het een echt natuurlijk éclat.

1u

62€

Behandeling met AHA (fruitzuren)

Preventief anti-aging, cel vernieuwend en huidstructuur verbeterend.

Dermabrasiebehandeling met AHA en granaatappel vermindert zichtbaar de lijntjes en rimpeltjes en zorgt voor een verfijnde huidkorrel.

1u

62€