Merken

Bernard Cassière is een creatief en modern Frans cosmeticamerk dat originaliteit, moderniteit en plezier combineert. De producten voor gezicht en lichaam bevatten natuurlijke extracten die zijn aangepast aan de behoefte van elk huidtype. Producten die exclusief bestemd zijn voor instituten en spa’s. 100 % origineel – 100 % professioneel. Bernard Cassière zijn heerlijke geurende behandelingen die de huid ondersteunt en verzorgt. Zo behoud je een soepele huid. De filosofie van Bernard Cassière is om je te laten ontspannen met fruitextracten en planten extracten. Elke behandeling is afgestemd op je huidbehoeften.

Hurraw!!! 100% natuurlijke lippenbalsem. Vegan, raw, organisch en fair trade. Hurraw lippenbalsem is super zacht, niet plakkerig, niet zoet, niet te sterk van geur, niet klonterg en lang houdbaar.

Hurraw overleeft een dag in uw broekzak zonder te smelten. Geniet van de geuren..

Paul & Joe werd opgericht door de Parijse designer en eigenares Sophie Mechaly.

Paul & Joe werd werd gelanceerd in 2002 als uitbereiding van het luxueuze en gesofisticeerde Parijse modemerk. De unieke “retromoderne” verpakking is geïnspireerd op Sopfhie’s herinneringen aan grootmoeders boudoir. Zij vond haar grootmoeders rituelen betoverend en kon niet wachten tot ze zelf oud genoeg was om hiermee te gaan experimenteren.  Paul & Joe werd ontwikkeld voor de moderne, gesofisticeerde vrouw, waarin een jong meisje schuilt!

Een mix van Japans/Franse schoonheidsfilosofieën, gebaseerd op de Parijse elegantie en romantiek met een vleugje Japanse manga!

Welkom in de wereld van Paul & Joe Wees jezelf en straal!

De 4 pijlers van Sothy 

Een Frans familiebedrijf.

Sothys staat sinds 1966 voor de voortzetting van traditie van luxe zonder overdaad. Dit gebeurt van vader op zoon met vestigingen op twee plaatsen die van belang zijn voor het merk. Als eerste de streek Corrèze, de plaats van herkomst van de familie Mas, waar zich de research, de productie, de administratieve diensten en Les Jardins Sothys bevinden. Ten tweede Parijs, met het Internationaal opleidingscentrum en het instituut in de Rue du Faubourg Saint Honoré 128, de mondiale etalage van het merk dat volledig gewijd is aan excellente verzorging.

De natuur.

Bij Sothys is de natuur geen instrument, maar een reden van bestaan, een filosofie en van oudsher een bron van inspiratie. Geïnspireerd door de Limousin, de streek waar de wortels van de groep gelegen zijn, ontleent Sothys haar energie en creativiteit aan de bestudering en nuttige toepassing van planten.

De ervaring van de behandeling.

Naast de formules, richt Sothys zich sinds het begin op de ontwikkeling van unieke behandelingsprotocollen die zintuiglijkheid, doeltreffendheid en een gepersonaliseerde aanpak verenigen. Dit maakt van elke afspraak in het Instituut een moment van welzijn voor het lichaam en de geest. Een kunst die het hele verschil maakt.

De wetenschap.

De geavanceerde research van het Laboratorium van Sothys vormt de basis van de wetenschappelijke innovaties van het merk. Een filosofie die berust op doeltreffendheid, veiligheid, natuurlijkheid en zintuiglijkheid, met een vermogen tot innoveren volgens de allerlaatste ontwikkelingen in de cosmeticabranche.

Kiezen voor Sothys, een van de oorspronkelijke merken van het universum van instituten en spa’s, betekent kiezen voor een onberispelijke technische kennis én werkelijke zintuigelijke ervaring.

Afterwork Spring Event

Zin in lente? Dan is dit event iets voor jou. We stellen je graag onze nieuwe handgemaakte oorbellen voor, alsook onze supermooie lente make-up geïnspireerd op Bali. Hierbij geven we graag tips en tricks.

Ontdek ook nog exclusieve juwelen, speciale kaarsen en originele geschenken. Bij aankoop van onze nieuwe lente make-up ontvangt u een gratis goodiebag.

Wees welkom op donderdag 19 maart vanaf 17:30 tot 20:30

Naturelle team