Mind body & soul

NIEUW

*Experi Sense – Body Mood massage

Kom genieten van een Mood-behandeling.
Bij deze lichaamsbehandeling maak ik graag gebruik van de Experi-Senses geurbeleving. Is een exclusief aanbod. De Experi-Senses bestaat uit zes verschillende geuren.
Aan de hand van een exclusief ontworpen moodboek met prachtige foto’s en teksten, krijgt u een indruk hoe ieder Experi-senses inwerkt op uw emotie.

*Welkom-ritueel op decolleté, armen, handen en voeten.

Gevolgd door een uitgebreide massage op de volledige achterzijde van het lichaam.

Door de gebruikte geuren geeft het een diepe ontspanning.

1 h.

€ 64,00

*Anti Stress Rugmassage

Bij deze massage ga ik werken op bepaalde pijn punten in de rug. Deze massage is ideaal als je pijn of last hebt in je rug. Aandacht voor je hele rug, nek, schouders, armen en handen.

40 min.

€ 36,00

 *Aroma Back massage

Keuze uit aromatische oliën. Specifieke massageoliën met pure essentiële oliën die meer werken op lichaam en geest. Welkom Touch op voeten, decolleté, armen en handen. Gevolgd door een uitgebreide massage op de volledige achterzijde van het lichaam.

1 h.

€ 62,00

*Chakra Kleuren Therapie massage

Welkom massage op decolleté, armen en handen. Door de gebruikte essentiële oliën werkt het diep in op lichaam en geest. Relax massage op de volledige achterzijde van het lichaam.

Wat is kleurentherapie: Kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven.

We hebben dagelijks met kleurentherapie te maken, maar vergeten vaak dat ze een grote invloed hebben op ons geestelijk en lichamelijk welzijn.

Kleurentherapie is een verfijnde, uitwendige therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de helende energie die in zichtbare, gekleurde lichtstralen opgesloten zit.

Breng je levensenergie in balans

Aan de hand van kleuren kaarten maak je jouw keuze en daar hoort een specifieke olie bij waar ik de massage mee toepas. Bij elke geur horen bepaalde specifieke essentiële oliën, waardoor we dieper gaan werken op lichaam en geest. Uit balans? Of een stress volle periode achter de rug, dan is deze massage zeker een aanrader!

1 h.

€ 64,00

Deze massage’s brengen lichaam en geest in harmonie.

Hebben een diepe werking op je psyche waardoor je van alle spanning bevrijd wordt.

Helemaal terug in voeling met je lichaam!!!!