Sothys Gelaatsbehandelingen

Intensieve Instituut behandelingen

Anti – Age Gelaatsbehandelingen

Sothys was de naam die de oude Egyptenaren aan de helderste ster in het heelal gaven.

Voor hen was deze ster het symbool voor eeuwige schoonheid. Het topmerk Sothys staat al 70 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als de vrouw.

Sothys is nog steeds een familie bedrijf met eigen labo’s en wordt verdeeld over heel de wereld in meer dan 120 landen.

Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing. Sothys biedt u een verzorgd, comfortabel en stralend uiterlijk!

Onafhankelijk wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan.

Alle schoonheidsproducten van Sothys zijn op basis van natuurlijke (plantaardige) ingrediënten, hypoallergeen én dierproefvrij. De producten voldoen aan de hoogste farmaceutische normen en zijn voorzien van een milieuvriendelijke verpakking.

De Intensieve, exclusieve Instituut behandelingen van Sothys:

Hydra 3 HA Behandeling :Geavanceerde Hydratatie met Boleetextract

Een intensieve hydraterende instituut behandeling, speciaal ontwikkeld voor de hydratatiebehoefte van de huid. Dit komt door het driedubbel hyaluronzuur en boleetxtract 1055 (een werkstof uit een paddenstoel wat het vocht goed kan vast houden).

Voordelen van de Hydra 3HA

Intensieve behandeling

Tot 71 % meer hydratatie na 1 behandeling. Na 3 behandelingen 100 % voldoening.

1u30

€ 88,00

Jeunesse behandeling :Intensieve verjongende instituutbehandeling BP3. Tricomplex Saffraan -Sophora – Peptides

Deze intensieve verjongende behandeling beschermt het jeugidgheidskapitaal op elke leeftijd door een dubbele aanpak van de tekenen van veroudering.

Dit wordt waargemaakt door het tricomplex (saffraan, sophora en peptiden) Saffraan en Sophora verwijderen afvalstoffen, waardoor de huid weer gaat stralen. Peptiden beperken de celveroudering.

1u30

€ 88,00

Tijdens deze intensieve Gelaatsbehandelingen wordt er een exclusieve massage toegepast: Digi – Estétique een absoluut streven naar doeltreffendheid en welzijn.

Dit origineel behandelingsritueel is speciaal ontwikkeld voor Sothys om de doeltreffendheid van de behandeling te vergroten en de assimilatie van actieve bestanddelen te verbeteren.

Het is een combinatie van acupressuur en modellering afgeleid van Oosterse en Westerse technieken.

Tijdens als onze intensieve behandelingen werken wij met producten die vele malen sterker zijn dan uw gewone verzorgende thuisproducten. Wilt u het resultaat van uw behandelingen verlengen?

Wij geven graag advies op maat met de juiste Sothys thuis producten.

Kom genieten van een fijne exclusieve beauty behandeling van Sothys.

 

Uw huid is het waard!!

 

U bent het waard!!

 

Buiten deze intensieve behandelingen kunnen wij ook steeds een Basic gelaatsverzorging aanbieden, aangepast aan de behoeften van de huid.