Spa Moments for two

Spa Moments for two – “Beleef een unieke ervaring”.

Wat omvat deze formule: 50min. behandeling naar keuze. U maakt een keuze uit gelaat of lichaam. + 2h.privé gebruik van de Spa als jullie beiden klaar zijn. ( behandeling vindt plaats om en om)

 Je kan wachten op elkaar in de stilteruimte of je kan gerust al een plonsje nemen. Naderhand kunnen jullie samen 2uur aan de spa faciliteiten genieten.

Deze formule kan op donderdag, vrijdag en zaterdag voormiddag.

Duur 4h. € 112.00 per persoon

*Gelaatsverzorging

Touch op nek en schouderbladen. De behandeling wordt aangepast aan de behoefte van de huid. (anti-age, hydraterend, energie, enz..)

Uitgebreide Ki Phoe massage massage van gelaat, decolleté, handen en armen. Ki staat voor energie, levensenergie. Phoe staat voor Phoenix, altijd durend. Deze massage is een combinatie van zowel Oosterse en Westerse technieken. Voetmassage.

(keuze uit een Touch met edelstenen, Hot Stones enz..)

OF

Biologische lichaamsbehandeling – Experi-Senses

Het wordt steeds meer bekend dat essentiële oliën de mens op een positieve manier kunnen beïnvloeden. Door uitsluitend 100% natuurzuivere en zoveel mogelijk biologische ingrediënten te gebruiken “raakt de natuur je zintuigen!”

Bij deze lichaamsbehandeling maak ik graag gebruik van de Experi-Senses geurbeleving. Is een exclusief aanbod. De Experi-Senses bestaat uit zes verschillende geuren.

Aan de hand van een exclusief ontworpen moodboek met prachtige foto’s en teksten krijgt u een indruk hoe ieder Experi-senses inwerkt op uw emotie.

Nadat u één van de geuren gekozen heeft wordt de behandeling toegepast met de daarbij horende geur.

*Lichaam

  • Touch reiniging gelaat. Uitgebreide massage van gelaat, decolleté, nek, hoofdhuid, armen en handen. Uitgebreide achterkantmassage van het lichaam waarbij ik graag de speciale kristallen gebruik die horen bij de door jouw gekozen geur.

 

  • Dry brush massage op het volledige lichaam: geeft een goede bloedcirculatie waardoor afvalstoffen afgevoerd worden. Detox -werking op je lichaam gevolgd door een uitgebreide rugmassage van schouders, nek, armen en handen. Voetmassage met een feet bowl, geeft ontspanning en energie, versterkt je immuniteit, verbetering van je spijsvertering en werkt ook erg ontgiftend.

 

  • Aroma hoofdhuidmassage. Massage van decolleté, nek, armen en handen. Touch strek massage.  Meridiaanmassage achterzijde van het lichaam. Gevolgd door een volledige massage op de achterzijde van het lichaam. Deze combinatie geeft een goed doorstroming van je energie in je lichaam.

Als extra aanvulling werk ik ook met de roomspray, kristallen en een afsluitmoment met biologische thee.

De ruimte wordt omgeven met de prettige sfeer van de door jou gekozen geur.